Oproep voor Project Werkgeluk

Werkgeluk werkt aanstekelijk!

Personen die enthousiast en gelukkig zijn, stralen dat uit en nemen anderen mee in hun flow! Dat herken je vast in jouw omgeving. En dat is precies hetgeen ik graag wil bereiken met mijn Project Werkgeluk. MIjn doel in dit project is om mijn omgeving te inspireren met mooie verhalen over flow en geluk op het werk. Op die manier wil ik zoveel mogelijk mensen prikkelen om af en toe stil te staan bij hun eigen werkgeluk. Mensen bewegen om bewuste keuzes te maken en de regie te nemen om een stap te maken naar gelukkiger werken. Niet dat er altijd iets moet veranderen, ... maar een belangrijk deel van je leven breng je door op je werk dus hoe fijn zou het zijn als dat werk jou energie geeft en jou af en toe zelfs in flow brengt? Het zou mooi zijn als meer mensen hier bewust bij stilstaan en hierin bewuste keuzes maken. 

Verhalen over flow en geluk

In dit Project Werkgeluk wil ik graag in contact komen met mensen die een mooi en inspirerend verhaal hebben, dat zij willen delen met de wereld. Een verhaal over flow en geluk op het werk. Heb jij een mooie, misschien wel gewaagde, stap gezet in jouw werk, waardoor je nu het geluk ervaart waarnaar je al zolang op zoek was?  Ben je uit jouw comfortzone gestapt met als doel een reis te maken naar die stip op de horizon, die jij al zolang voor ogen had? Heb je een fantastisch project meegemaakt op je werk? Of misschien heb jij wel gewoon een mooie baan, waarvan je aan de buitenwereld de schoonheid wil laten zien? Of ben je werkgever en stel jij het werkgeluk van jouw medewerkers centraal? Kortom, heb jij een verhaal dat anderen inspireert om ook te werken aan werkgeluk? Dat misschien zelfs anderen net dat stapje over de drempel helpt om een mooie, nieuwe uitdaging aan te gaan die men al zolang voor ogen heeft? 

Hoe werkt het?

Op 20 maart 2018, de Internationale Dag van het Geluk, start ik met mijn project. 

Heb jij een mooi verhaal, dat je met anderen zou willen delen, of ken je iemand in jouw omgeving wiens verhaal geschikt is voor mijn Project Werkgeluk?  Laat het mij weten! Graag vang ik dat verhaal in een interview en geef ik het zodanig vorm, dat de authenticiteit en inspiratie door iedereen wordt beleefd bij het lezen ervan. De interviews worden gepubliceerd via deze site en via posts op social media.

Mail mij op info@deontwikkelplek.nl of stuur mij een bericht via Linkedin of de FB-pagina van De Ontwikkelplek. Geef in een paar woorden of zinnen aan waarom jouw verhaal anderen kan inspireren en geef aan hoe ik je het beste kan bereiken. Dan neem ik spoedig contact met je op. 

Verspreid het nieuws

Wil jij meehelpen om de maatschappij een stukje mooier te maken? Dat kan door het Project Werkgeluk en deze oproep zoveel mogelijk te delen. Vertel jouw omgeving over dit mooie project en deel de link naar deze pagina via social media. Des te groter is de kans dat ik mooie verhalen ontvang en ik iedereen kan aansteken met het geluksvirus! Delen is simpel, aangezien ik dit project ook benaderbaar heb gemaakt via www.projectwerkgeluk.nl. Gemakkelijk te onthouden toch?

Spread the happiness!

Patricia van Amen