Individuele (loopbaan) coaching

Stilstaan en reflecteren met het doel om vooruit te komen... Coaching geeft jou de mogelijkheid om stil te staan bij jouw werkgerelateerde, persoonlijke ont-wikkeling en ontwikkeling.

Lees meer

ZZP coaching - Ervaar flow in jouw bedrijf!

Werken als ZZP-er vraagt om ondernemerschap. Want een eenmanszaak is een bedrijf. Dat vraagt om investering in jouw business. In tijd en/of in geld, op verschillende momenten: aan de start en op gezette tijden gedurende de reis die je als ondernemer maakt. Ben jij bereid om te investeren, zodat je goed voorbereid van start kan gaan en in flow aan het werk kan blijven?

Lees meer

Coaching op flow en werkgeluk

Hoe staat het met jouw flow op het werk? Ervaar je nog regelmatig werkgeluk, of kost het werk je meer energie dan dat het je oplevert? Ga via dit coachingstraject op zoek naar datgene dat je nodig hebt om jouw werkgeluk te vergroten. Dat ervoor zorgt dat je met positieve energie en voldoening aan het werk gaat en blijft!

Lees meer

Teamcoaching

Stilstaan en reflecteren met het doel om vooruit te komen... Bewust tijd nemen om met jouw team te reflecteren op hoe je als groep functioneert. Je bewust worden van de effectieve en minder effectieve patronen in het team. Inzichten opdoen die jullie helpen om als team op een hoger niveau te functioneren.

Lees meer

FIER op jouw team

FIER... via Flow, Inspiratie en Energie naar Resultaten. Vind je het belangrijk om in een inspirerende en motiverende omgeving aan de slag te gaan met jouw team? Je kunt de omstandigheden in jouw team zodanig vormgeven dat je als team flow gaat ervaren. Leg met deze workshop de basis zodat ook jij FIER kan zijn op jouw team!

Lees meer

Ontwikkeladvies 2020 - (Opnieuw) flow in jouw carrière!

Subsidie op - Het subsidieplafond is helaas veel eerder bereikt dan de overheid had verwacht. Vandaar dat De Ontwikkelplek een mogelijkheid biedt om toch aan deze grote behoefte te voorzien...

Lees meer

Geïnteresseerd?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Contact opnemen